Info &
   werkwijze

Contact formulier

Voorouderhealing – regressietherapie - reïncarnatie therapie 

Deze therapie is een vorm van verwerkingstherapie. Alles wordt geweten in het onderbewuste waar je door de juiste vragen te stellen en je af te stemmen op een diepere laag contact mee kunt maken.  

Zowel met innerlijk kind stukken als familie en voorouderlijnen of eigen voorgaande levens. Als je ooit ergens uit verbinding bent gegaan is het belangrijk om ook weer een associërende beweging te maken zodat alles weer kan stromen. Het uit verbinding zijn kan zich uiten in allerlei klachten zowel lichamelijk als geestelijk. 
Deze vorm van therapie geeft je de mogelijkheid om in een veilige setting en onder begeleiding te doorvoelen wat toen niet gevoeld kon worden of is vastgezet. 

Ik werk met het bewustzijn van nu in het onderbewuste en ik maak geen gebruik van hypnose. Tijdens de sessie blijf je bewust en wilsbekwaam. Je kunt het vergelijken met het lezen van een goed boek of het kijken van een film, je bent afgestemd op het verhaal maar je kunt gewoon besluiten om even naar het toilet te gaan.

Deze vorm van therapie kan ingezet worden bij lichamelijke, emotionele en mentale klachten. Je hoeft niet in reïncarnatie te geloven maar je moet je er wel voor kunnen openstellen. 

Omdat we bewust trauma’s doorleven is deze therapie in eerste instantie 
niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen die door een psychotische episode gaan of die 
tijdens een sessie niet nuchter kunnen zijn.
 
Ik werk momenteel niet met kinderen.

Zodra we de afspraak gemaakt hebben krijg je van mij een e-mail met verdere informatie en het intake formulier. Het invullen van het intake formulier neemt wat tijd in beslag en je zult merken dat het proces in werking treedt. Door het intake formulier kan ik mij goed voorbereiden op de sessie en kunnen we tijdens de eerste afspraak direct een sessie doen. 

De sessie kan doorwerken, daarom is het fijn om na de sessie wat tijd voor jezelf te kunnen nemen. De ervaring is heel persoonlijk en meestal ook niet eenvoudig uit te leggen aan je omgeving. Vertrouw hierbij op je gevoel en zorg goed voor jezelf.  

Gemiddeld komen mensen 3 tot 5 keer voor een sessie met een tussenpose van een maand tot maanden. 

Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben neem dan even contact op via het contact formulier. Doorgaans krijgen mensen van mij een bericht met een aantal opties voor het maken van een afspraak. Ik werk regelmatig ook in de avond of in het weekend. Wil je na het lezen van deze informatie eerst telefonisch contact geeft dit dan even aan.  

Individuele ademtherapie 

Leren ontspannen d.m.v. je ademhaling. 

Het is fijn om deze tool te leren maar het is eigenlijk nog belangrijker om te kijken wat het nou maakt dat je verkeerd bent gaan ademen en/of stress ervaart. Wat wil dit jou vertellen? Ook hier gaan we naar kijken. 

Deze sessie is ook te boeken als je zwanger bent en je wilt voorbereiden op de 
bevalling of als je tegen ademhalingsproblemen aanloopt tijdens het sporten. 

Individuele koude training 

Mijn locatie bevindt zich in een kleinschalig wellnesscentrum. Op woensdag en zondag is het badkleding dag en op deze dagen kunnen wij een koude training doen in het dompelbad van de sauna.

Het koude water staat symbool voor een stressvolle situatie. Ik ga je begeleiden door gebruik te maken van de ademhaling zodat je leert ontspannen in een stressvolle situatie en in contact kunt blijven met je lichaam.

Deze training is inclusief toegang  tot de wellness.

Deze training is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Sessie communicatie met je (overleden) dier

 Iedereen kan communiceren met dieren. 
Door middel van een geleide meditatie en onder begeleiding help ik je in contact te komen met het energieveld van je eigen dier. 
Van tevoren mag je maximaal 5 vragen insturen. Als je een fijne plek hebt waar je niet gestoord kan worden kan deze sessie eventueel ook online via Zoom. 

IJsbadworkshop vanaf 6 personen trainen met de kou
 
 Tijdens deze workshop ga je leren ontspannen in een stressvolle situatie. 
Trainen met de kou verbetert de bloedcirculatie, verminderd laaggradige ontstekingen,verbetert je immuunsysteem, traint je mind, stimuleert de aanmaak bruin vet ofwel het verbranden van wit vet. 
Stress verlagen kan naast bijvoorbeeld sporten ook met koude training. Kouprikkels stimuleren namelijk de afgifte van endorfine. Endorfine zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en je goed voelt. Endorfine remt de afgifte van stresshormonen.
 
De duur van workshop is een dagdeel.
 
Deze workshop is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Ademworkshop vanaf 6 personen  
   
Tijdens deze workshop maak je kennis met de kracht van de ademhaling. 
Leren en voelen dat je lichaam kan schakelen tussen spanning en ontspanning. 
De ademhaling is namelijk de afstandsbediening van je lichaam en deze heb je altijd bij je. Hoe kun je de adem het beste gebruiken om te ontspannen, tijdens een stressvolle situatie of tijdens het sporten? Voelen, geen trucjes maar jij, je lichaam en de adem. De duur van de workshop is een dagdeel.  

Bedrijfstraining   
 
Op maat gemaakte workshop,  
voor meer info neem contact op.

Wil je eerst zelf een verdiepend boek lezen, dan kan ik de volgende boeken van harte aanraden: 

Mijn Opleidingen